Renovering af badeværelse i høj kvalitet​

Er det blevet tid til renovering af badeværelse?

God service og høj kvalitet er nøgleord hos Tommy Henningsen's VVS. Jeg er autoriseret VVS-installatør, og jeg har stor ekspertise med enhver form for renovering og ombygning af badeværelse, hvad enten det er i lejlighed, hus eller etageejendom. Jeg holder til i Kalundborg, men har også kunder i bl.a. Jyderup, Ubby og adskillige andre steder.

Flot interiør, praktiske skabe og lækker gulvvarme

​Vi stiller andre krav til badeværelser end for få årtier siden. I dag skal de være lækre, funktionelle og rummelige. Derfor er det blevet almindeligt med renovering af badeværelse, selvom det stadig er i god stand.

Jeg laver både små og store renoveringer. Det kan være et helt nyt badeværelse med flot interiør, praktiske skabe og lækker gulvvarme. Jeg kan også nøjes med at sætte nye fliser op og måske montere nyt sanitet. Jeg tilbyder endvidere udskiftning af køkken.

Jeg løser altid opgaverne til kundernes tilfredshed, og jeg rydder også altid op efter mig. Jeg går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller valget af materialer.

Mit firma er medlem af Dansk VVS/TEKNIQ Arbejdsgiverne, og derigennem er jeg tilknyttet Dansk VVS Garanti. Firmaet har eksisteret i over 50 år, og jeg har været ansat i over 40 år. Jeg fik min autorisation i 1997 og 1998, hvorefter jeg overtog firmaet i juli 1998.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Prisen for renovering af badeværelse afhænger af omfanget samt dit valg af materialer, sanitet og interiør med videre. Jeg kan tilbyde både en billig og en eksklusiv løsning. Jeg kan også bare montere et nyt bad på badeværelset.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning

​Du er altid velkommen til at få en snak om de mange muligheder ved en ombygning eller renovering af badeværelse. Jeg kommer gerne ud for at kigge og for at lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til mig på telefon 59 51 32 80 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail tgh-vvs@mail.dk.

​Skriv til mig

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af Dansk VVS / TEKNIQ Arbejdsgiverne, Industri og installation.

Læs mere om garantiordningen her.

Kontakt

Tommy Henningsen's VVS

Lerchenborgvej 97, 4400 Kalundborg
​CVR: 20934670


Telefon: 59 51 32 80

E-mail: tgh-vvs@mail.dk 

Bestil et gratis tilbud 

Ring eller skriv til  mig i dag og få et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde.​