Erfaring med udskiftning af gulvvarme til fliser-, klinke- og trægulve

Overvejer du at få lavet gulvvarme? 

Høj kvalitet og god service er vigtige nøgleord hos Tommy Henningsen's VVS. Jeg har mange års erfaring med at etablere og udskifte gulvvarme. Det kan være alt fra et trægulv til et klinkegulv. Firmaet ligger i Kalundborg, men jeg har også kunder i bl.a. Ubby, Jyderup og adskillige andre steder.

Populært med gulvvarmeanlæg i opholdsrum

​Det bliver mere og mere populært med gulvvarmeanlæg. Det er især populært på badeværelser, hvor det gør en verden til forskel på de kolde vintermorgener. Det er også populært i opholdsrum såsom dagligstuen og køkkenet. Ved nybyggeri og totalrenoveringer bliver det ofte etableret i hele huset.

Jeg løser altid mine opgaver til kundernes tilfredshed, og jeg rydder naturligvis op efter mig. Jeg går aldrig på kompromis med mine materialer, og jeg er tilknyttet Dansk VVS Garanti gennem Dansk VVS/TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Hvordan virker gulvvarme?

​Gulvvarme fungerer ligesom radiatorvarme, hvor det opvarmede vand blot cirkulere under gulvet. 

Gulvvarmerørene kan støbes ind i beton, hvorpå der laves en opbygning med armering, plader med videre. Det er også muligt at lægge rørene i nogle gulvvarmeplader under trægulvet eller fliserne. Normalt bliver der etableret moderne gulvvarmestyring med en termostat.

Hvad koster gulvvarme?

​Mine priser for at etablere gulvvarme afhænger først og fremmest af, om det gamle gulv skal fjernes, hvorpå der skal lægges et nyt. Dertil kommer, om rørene skal støbes ned i gulvet, eller om de skal lægges i gulvvarmeplader. Der er også mange muligheder for gulvvarmestyring, som ligger i forskellige prisklasser.

Få et uforpligtende tilbud på varme i gulvet

​Du er meget velkommen til at høre mere om de mange muligheder, og jeg kommer gerne ud for at lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 59 51 32 80 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail tgh-vvs@mail.dk.

​Skriv til mig

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg er medlem af Dansk VVS / TEKNIQ Arbejdsgiverne, Industri og installation.

Læs mere om garantiordningen her.

Kontakt

Tommy Henningsen's VVS

Lerchenborgvej 97, 4400 Kalundborg
​CVR: 20934670


Telefon: 59 51 32 80

E-mail: tgh-vvs@mail.dk 

Bestil et gratis tilbud 

Ring eller skriv til  mig i dag og få et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde.​